08 - 68 410 410

Phone

Företagsprofil

VIAVAC är tillverkare av vakuumlyftar. Vi är väl kända för våra produkter med produktnamn som CladBoy och RotaBoy. Med våra maskiner kan sandwichpaneler för tak och vägg hanteras på ett effektivt och säkert sätt. Vi tillhandahåller även ett brett utbud av glaslyftare för installation av glaselement. Eftersom vi själva står för all utveckling och tillverkning av våra lyftutrustningar har vi möjligheten att snabbt anpassa oss till den allra senaste utvecklingen och tillmötesgå dem senaste behoven på marknaden.

Vår passion
Utvecklingen av lyftutrustning som möjliggör installation av tak- och fasadelement på ett effektivt och säkert sätt. Vi tillhandahåller en lösning på de allt strängare normer som tillämpas på arbetsvillkoren vid en tidpunkt när byggelementen ständigt blir större och tyngre på grund av de ökande isoleringskraven och utvecklingen av modulkonstruktion.

Säkerheten är vår högsta prioritet
Alla våra lyftredskap som används på byggarbetsplatsen är därför utrustade med en extra fallskyddsanordning enligt överenstämmelserna med Europeisk standard EN 13155. försedd med ett fallskydd. Detta kan göras med fasthållningsband, eller som används allt oftare, dubbla oberoende vakuumkretsar. Varje ny enhet kontrolleras noggrant och dragprov utförs innan leverans. En omfattande användarmanual med underhållsinstruktioner medföljer.

Snabb leverans och service
Med vårt stora produktlager och effektiva logistik kan du räkna med en kort leveranstid. Om ett oväntat problem skulle uppstå under arbetet kommer vi göra vårt bästa för att assistera dig så snabbt som möjligt. Oftast kan ett eventuellt problem lösas via telefon men om det skulle bli nödvändigt skickar vi en tekniker som får bistå med lösning av problemet på plats. 

Utmärkt samarbete
Byggelement kan variera mycket i vikt, dimension och fasadstruktur. Det är alltid en utmaning för oss att hitta en optimal lösning för varje situation samt utveckla vakuumlyftare som är pålitliga, mångsidiga och enkla att manövrera. För detta krävs ett starkt teamwork och vi eftersträvar alltid ett utmärkt samarbete med våra användare och tillverkare.

Internationellt nätverk
Våra vakuumlyftare används idag över hela världen. Vi samarbetar för närvarande med ett stort internationellt nätverk av pålitliga återförsäljare. Med vår support och deras kunskap samt erfarenhet av lokalmarknaden står vi i position att erbjuda våra kunder den bästa och mest effektiva lösningen.