08 - 68 410 410

Phone

”Jag har aldrig sett att något gått fel. Därför rekommenderar jag regelbundet VIAVAC till andra.”

Arie van Lagen, Kvalitetssamordnare

 

Säkerheten först

Arie van Lagen, kvalitetssamordnare: Vi utmärker oss genom innovation. Mina ansvarsområden, kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet och materiel (kvalitet) är ett exempel på det: För oss kommer säkerheten först, det är särskilt viktigt när man arbetar med maskiner på höga höjder. Jag håller ett finger på pulsen och ser till att maskinerna inspekteras i tid.

VIAVAC håller vad de lovar

Kvaliteten är viktig för oss. Det är därför vi valde VIAVAC. De är inte de billigaste men deras produkter håller vad de lovar. Priset är bra i förhållande till kvaliteten. Vi vill alltid ha maskiner som gör jobbet för du kan tänka dig vilka kostnader som uppstår när en maskin inte levererar eller om den inte befinner sig på byggplatsen i tid.

Eftersom VIAVAC är lättillgängliga när det kommer till att svara på frågor och snabbt kan leverera från eget lager har vi helt bytt till VIAVAC’s lyftutrustning. Servicen spelar en viktig roll. De följer oss i processen och gör extra säkerhetskontroller i förväg. I början av ett hyresuppdrag frågar de alltid hur långa panelerna är och vad det är för profilering så att de kan leverera rätt maskin.

Jag har aldrig sett att något gått fel. Därför rekommenderar jag regelbundet VIAVAC till andra.

Alla våra kranar är utrustade med VIAVAC lyftutrustning

Alla våra egna kranar är utrustade med VIAVAC’s lyftutrustning. För stora renoveringsjobb med hyrda kranar hyr vi en extra vakuummaskin som kan användas av alla kranar och monteringsgrupper. Den dubbla vakuumkretsen fungerar väldigt smidigt. Den enda utvecklingspotentialen jag kan tänka mig är vikten: för vissa jobb skulle det vara bra med en lättare maskin.