08 - 68 410 410

Phone

Jag gillar de långa öppettiderna: Jag kan hämta något tidigt på morgonen för jobbet”

– Pieter Swijnenburg, owner Swijnenburg Transport

 

Banbrytande inom regional transport

Pieter Swijnenburg, ägare av Swijnenburg Transport: ”Våra kunder är bra på en viss produkt men har ingen transportlösning. Du kan tillverka fantastiska konstruktioner men om de inte kan transporteras är de inte till någon nytta för dig. När det gäller transport är vi lika banbrytande som vår kund i utvecklingen av deras produkt. Vi levererar skräddarsydda lösningar. Inte bara själva transporten, vi kan till exempel också tillhandahålla projekt och leverera på begäran. På byggarbetsplatsen hjälper vi också till med installationen så att mekanikerna kan avsluta jobbet smidigt. Utgångspunkten är bilen med lastkran men utöver det tillhandahåller vi fastspänning service. Vi är mycket noga med våra kunder, några har vi jobbat tillsammans med i över 30 år och alla parter är nöjda.

Kompakt och robust design

För 10 år sedan introducerades vi för VIAVAC’s produkter. Vid den tiden var de pionjärer inom området för dubbla vakuumkretsar. Vi köpte produkterna direkt. Det var den kompakta och robusta designen som särskilt tilltalade oss. Vi har alltid med oss produkten när vi åker ut till kund och den används för många jobb. Designen och robustheten är en viktig produktegenskap. Robustheten gör att produkten väger mer men det är av mindre betydelse för oss.

Jag är väldigt nöjd med servicen. Under en period var vi mindre nöjda eftersom det inte fanns tillräckligt många inspektörer men det är nu löst eftersom bolaget har anställt fler inspektörer. Styrkan med VIAVAC ligger i det enkla. Jag blir alltid informerad så snart något är färdigt och servicen är konstant, oberoende av omständigheterna. Det är inte alltid det är så.
Häromdagen skickade jag min GBX för underhåll. Eftersom jag egentligen behövde redan nästa dag så hyrde jag en maskin från VIAVAC. Min egen GBX blev klar snabbare än förväntat och jag hade inte börjat använda hyrmaskinen. VIAVAC tog inte ut hyra för maskinen, det löstes bra av bolaget.
De har ett stort lager av inköps- och uthyrningsmaskiner och jag gillar också de långa öppettiderna: Jag kan åka dit tidigt på morgonen om jag behöver hämta något för jobbet.
Idag äger jag 10 egna glaslyftar eftersom vårt behov har ökat. Panelvakuumlyften är den enda vakuumlyften jag inte använder så ofta, därför hyr jag den från VIAVAC med rätt konfiguration när jag har behov. För vissa applikationer använder vi andra vakuumlyftare men när jag hyr lyftare själv hyr jag alltid från VIAVAC på grund av kvaliteten.