08 - 68 410 410

Phone

”Det finns faktiskt inga fler utmaningar för oss på området. VIAVAC har en lösning för allt.”

Stijn Haegens, ägare Haegens Kraanverhuur en Transport
 

Familjeföretag med ett brett utbud av produkter

Stijn Haegens, ägare av Haegens Kraanverhuur en Transport: ”Mina föräldrar startade företaget 1982. Jag och min fru tog över verksamheten för 16 år sedan. Vi strävar hela tiden efter att hitta nya innovativa lösningar. Våra äldsta maskiner är cirka åtta år gamla och vi har fortfarande elva maskiner som ska ersättas. Vårt fokus ligger på elektriska/batteridrivna maskiner eftersom efterfrågan på marknaden hela tiden ökar.

VIAVAC är branschledande

VIAVAC är branschledande när det kommer till vakuumlyftar. Vi använder oss också av också två andra leverantörer men VIACAV utmärker sig för oss. Deras stora utbud av produkter håller hög kvalitet och servicen är alltid god. Personalen är med oss i processen, de har hög kompetens och återkopplar snabbt på frågor.

Att de också fokuserar på framtiden är viktigt för oss, andra aktörer står praktiskt taget stilla i sin utveckling. Exempel: VIAVAC har skräddarsydda sugkoppar för alla tak och väggpaneler. För installation av tak och innerväggar finns också CladMaster. Den här typen av innovation gör det möjligt för oss att ge våra kunder ännu bättre service. Vi rekommenderar verkligen VIAVAC till andra kranuthyrnings- och transportföretag.

Vi har arbetat med VIAVAC’s produkter i 15 år nu. Till en början hyrde vi utrustning men ganska snart började vi investera i egna vakuumlyftar. Nu har vi två CladBoy, en Cladboy compact och en VIAVAC GBX2-800. För avvikande profiler hyr vi speciella sugkoppar. Egentligen finns det inga fler utmaningar för oss på området: VIAVAC har en lösning för allt.